IV. Březovské setkání plastikových modelářů

BSPM-2016V sobotu 21. května se v Multifunkčním centru Březové konal již 4. ročník setkání plastikových modelářů. Akce byla pořádaná členy našeho klubu za velké podpory starosty města Březová Miroslava Boudy.
Již tradiční součástí se stala páteční „Before-Party“ s přenocováním na sále. První účastníci se začali objevovat už v pátek brzy po čtvrté hodině odpolední a ochotně pomohli s finálními přípravami sálu a přilehlých prostor. Společně pak dlouho do noci poseděli u grilu v živé debatě, někteří hráli bowling a jiní využili elektronickou střelnici.
Vlastní soutěže se zúčastnilo celkem  šedesát jedna modelářů s více než dvěma sty padesáti modely. Hodnocení modelů pak bylo prováděno komisemi rozhodčích, které byly složeny ze zkušených modelářů z různých klubů tak, aby byla zachována regulérnost soutěže. Samozřejmostí bylo, že rozhodčí nemohli hodnotit kategorii, v níž měli sami model. Tato striktní pravidla byla dodržena i přesto, že pořadí bylo určováno pouze v kategoriích žáků a kadetů. Nejlepší modely dospělých byly oceněny plaketou, bez bližšího určení pořadí. Kromě standardní soutěže byly členy několika klubů vyhlášeny i hodnotné speciální ceny. Starosta města Březové pak vybral model, který získá Cenu starosty. Toto ocenění získal Michal Švehla za motocykl H&D Fat Boy.
V rámci doprovodného programu proběhla i napínavá a dobře obsazená soutěž zúčastněných modelářů v bowlingu jednotlivců.
O pitný režim a spokojená bříška všech zúčastněných se po celý den pečlivě starala hezčí část našeho klubu. I díky nim soutěž proběhla v klidném a přátelském duchu.

Poděkování:

  • starostovi Města Březová za umožnění konání akce v krásném prostředí a maximální podporu,
  • týmu MfC Březová za ochotu a aktivní pomoc při přípravě akce,
  • všem sponzorům za poskytnuté ceny a prostředky pro zabezpečení akce,
  • Vojtovi Starému z KPM AVZO Cheb za úsilí při propagaci akce,
  • členům spřátelených klubů KPM Kaznějov a KPM AVZO Cheb za pomoc s úklidem prostor po akci,
  • členkám našeho klubu za catering a výrobu dobrot pro účastníky soutěže,
  • všem zúčastněným modelářům, bez kterých by naše snaha vyšla nazmar.

DĚKUJEME A ZA ROK NASHLEDANOU !!!

Výsledková listina:                         Výsledky BSPM 2016

Fotogalerie soutěže: